Bylinkové máslo (z medvědího česneku)
Fresh recept

Vegetariánský recept

Bylinkové máslo (třeba s medvědím česnekem)

datum vydání: 12. 6. 2018  |  autor:

Připravit bylinkové máslo je ta nejjednodušší věc na světě. Jako kuchař nebo kuchařka se s ním ale skvěle blýsknete. Zabere to přesně 5 minut času. Pochutnat si na něm pak můžete třeba s ranými bramborami vařenými ve slupce, nebo ho využijte jako přílohu k bramborám pečeným, ke grilování, ke steaku, rybě či masovým minutkám. Pokud nejíte maso, zkuste přidat kousek do dušené zeleniny nebo jednoduše namazat na pečivo. Na čerstvém chlebu bude vynikající.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů