Široké nudle s kuřecím masem, fazolkami a smetanou
Fresh recept

Recept s masem

Široké nudle s kuřecím masem, zelenými fazolkami a smetanou

datum vydání: 25. 10. 2018  |  autor:

Tenhle jednoduchý recept z pěti ingrediencí a trochy koření vznikl díky letošní obří úrodě fazolek. Zelené fazolky jsem jako dítě nenáviděla. Znala jsem je v podstatě jen nakrájené na kousky a důkladně rozvařené v polévce nebo obdobně připravené ve smetanové omáčce. Měkké a rozblemcané kousky měli většinou vojensky šedo-zelenou barvu a nebylo moc o co stát. Fazolky nám začaly chutnat, až když jsme objevili přípravu zvanou blanšírování, při které si zachovají barvu i tvar. Od té doby je naopak milujeme a jsou pevnou součástí našeho jídelníčku.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů