Slané palačinky se žampiony a římským kmínem
Fresh recept

Vegetariánský recept

Slané palačinky se žampiony a římským kmínem

datum vydání: 24. 4. 2020  |  autor:

Dáte si tyhle tenké křupavé palačinky s krémovou žampionovou náplní k večeři, nebo jako skvělý a vydatný nedělní brunch? Žampiony nechte rozvonět opečením na cibulce, a pak je zjemněte smetanou. Jejich chuť můžete podtrhnout římským kmínem. Pokud máte i houbové koření, určitě ho využijte! Nakonec přidejte jarní cibulku a čerstvou řeřichu, které všemu dodají svěžest a křupavost.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů