Dýňové rizoto se slaninou a portským vínem
Fresh recept

Recept s masem

Dýňové rizoto se slaninou a portským vínem

datum vydání: 6. 1. 2021  |  autor:

Svátečnímu rizotu s křupavou slaninou, voňavou dýní, sladkým bílým porto a trochou parmazánu rozhodně neodoláte. Jde o jednoduchý sezónní recept, připravený do půl hodiny, který má na našem stole místo od pozdního podzimu až do doby, než dojdou všechny uskladněné dýně. Rizoto je krémové, bohaté a příjemně nasládlé. Po svátečním obžerství během Vánoc poslouží skvěle i jako novoroční oběd nebo večeře.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty