Batátové pyré s pomerančem a fazolkami
Fresh recept

Veganský recept

Batátové pyré s pomerančem a fazolkami

datum vydání: 5. 8. 2019  |  autor:

Zkuste tuhle svěží a lehkou veganskou večeři plnou barev. Oranžové pyré z batátů dochuťte kromě soli a pepře ještě hnědým cukrem a šťávou z pomeranče, aby lépe vynikla jeho sladká chuť. Jako protiváhu přidejte zelené fazolky se štiplavou příchutí chilli, blanšírované a pak restované v pánvi. A jestli je vám vaření podle barev málo, sladké brambory obsahují vysoké množství karotenu a vápníku, fazolky zase spoustu antioxidantů, vitamínu C a kyseliny listové. Zkrátka impresionismus na talíři!


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů