Zeleninová polévka s řapíkatým celerem
Fresh recept

Veganský recept

Zeleninová polévka s řapíkatým celerem

datum vydání: 26. 10. 2017  |  autor:

Zima je čas hutnějších a déle vařených jídel a ke slovu se dostává nejčastěji kořenová zelenina, brambory, zelí nebo červená řepa. Svěží a čerstvé plody plné energie aby člověk pohledal, ale třeba takový řapíkatý celer, ač je jeho hlavní sezonou podzim, hravě seženete i v zimě. A můžete si z něj udělat lehkou a svěží polévku plnou vitamínů. Pokud potřebujete povzbudit, doplnit energii a nechce se vám stát celý den u plotny, tohle je recept právě pro vás. Místo tradičního pečiva polévku doplňte třeba plackami čapátí.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů